Успешно реализирани обуки на МАИ

На 15 и 16 април 2019 година Меѓународниот академски институт (МАИ) успешно ги  реализираше двете обуки под наслов “ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ ЗА СТРАТЕГИСКИ КОМУНИКАЦИИ ВО ЈАВНИОТ И БИЗНИС СЕКТОРОТ ” и “АПЛИЦИРАЊЕ И ПИШУВАЊЕ НА ЕВРОПСКИ ПРОЕКТИ” во просториите на Јавна соба во Скопје.

Им благодариме на учесниците за активното учество и во работните сесии и придонесот кој го дадоа на овој наш настан.

Повеќе фотографии од овие настани може да најдете на нашата ФБ Страница:

 

Top