Обука: Права од работен однос (менаџерски договор, годишен одмор, работно време и престанок на работен однос) и заштита на личните податоци од работен однос

Меѓународниот Академски Институт (МАИ) организира еднодневна обука на 29 мај (понеделник) 2023 година од 10 часот во Јавна соба- Скопје на која ќе бидат опфатени следнивe теми:

Права од работен однос (менаџерски договор, годишен одмор, работно време и престанок на работен однос) и заштита на личните податоци од работен однос

Предавачи на обуката се универзитетските професори:

проф. д-р Лазар Јовевски и проф. д-р Христина Рунчева Тасев од Правен факултет „Јустинијан Први“ Скопје

Учесниците ќе може да се регистрираат за обуката да ја следат во живо и преку ZOOM онлајн.

Котизација: 3990 денари за обука во живо

                     2990 денари за обука онлајн (ZOOM)

Котизацијата вклучува: следење на обуката (во живо или онлајн), материјали од обуката, кафе пауза за учесниците во живо и сертификат за учество.

За пријавени двајца учесници следи 10% попуст.

Moже да се регистрирате со испраќање на Вашите податоци на contact@ia-institute.com  или на телефон 071 222 950 најдоцна до 22 мај 2023 година.

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање.

Top